الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوثبت نامليست اعضاگروههاي کاربرانورود

شاطر | 
 

 پخش صدا در برنامه

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پخش صدا در برنامه   الثلاثاء سبتمبر 18, 2007 5:51 am

Playing Back from Media Stored in JAR
این قطعه کد یک فایل WAV راکه درون JAR است پخش می کند

try
{
InputStream is = getClass().getResourceAsStream("music.wav");
Player p = Manager.createPlayer(is, "audio/X-wav");
p.start();
}
catch (IOException ioe) { }
catch (MediaException me) { }

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
HAMED



تعداد پستها : 15
Registration date : 2007-08-29

پستعنوان: رد: پخش صدا در برنامه   الخميس أكتوبر 11, 2007 4:40 am

سلام>کد بالایی یه اشکالی داه که فایل های با حجم بالا رو نمیتونه پخش کنه(در نوکیا ارور symbian error -5 و در اریکسون application errorرو )
کد پیاینی کاملتره و شما میتونید فایل های با حجم بالا رو هم playback کنید.
دستور player.setLoopCount(-1); // play indefinitely همفایل رو لوپ یا در هر پایان دوباره پخش میکنه.

كد:
try{
      InputStream j2me = getClass().getResourceAsStream("/j2me.mp3");
      Player player = Manager.createPlayer(j2me,"audio/mp3" );
      player.setLoopCount(-1); // play indefinitely
      player.prefetch(); // prefetch
      player.realize(); // realize
      player.start(); // and start
   }catch (IOException d){
   }
   catch(MediaException me) {
   }

با تشکر
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Navid



تعداد پستها : 2
Registration date : 2008-02-03

پستعنوان: رد: پخش صدا در برنامه   السبت فبراير 09, 2008 4:03 am

سلام>کد بالایی یه اشکالی داره قسمت"audio/mp3" باید با عبارت "audio/mpeg" عوض بشه
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: رد: پخش صدا در برنامه   السبت فبراير 09, 2008 4:07 am

ممنونم از شما

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
saleh120



تعداد پستها : 41
Age : 32
Location : اصفهان
Registration date : 2008-03-13

پستعنوان: رد: پخش صدا در برنامه   الخميس أبريل 03, 2008 9:58 pm

آقا این برنامه ها تو شبیه سازم جواب مید؟
چون من اونا رو نوشتم و وفتی اجرا کردم بدون هیچ خطایی از شبیه ساز خارج شدم
confused
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
saleh120



تعداد پستها : 41
Age : 32
Location : اصفهان
Registration date : 2008-03-13

پستعنوان: رد: پخش صدا در برنامه   الجمعة أبريل 11, 2008 2:10 pm

آقا من این کدها رو روی موبایل هم بردم و جواب نگرفتم
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
hastijoon



تعداد پستها : 5
Registration date : 2008-07-18

پستعنوان: رد: پخش صدا در برنامه   السبت يوليو 19, 2008 12:05 am

سلام
من این کد رو نوشتم همین طور که دوستمون میگه اجرا نمیشه!
یعنی خط دوم رو اجرا نمیکنه! همون جا می ایسته!منظورم رو player هست.
یه سوال خیلی ابتدایی این فایل mp3. باید کجا ذخیره بشه؟؟؟ confused
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: پخش صدا در برنامه   السبت يوليو 19, 2008 6:55 am

hastijoon نوشته است:
سلام
من این کد رو نوشتم همین طور که دوستمون میگه اجرا نمیشه!
یعنی خط دوم رو اجرا نمیکنه! همون جا می ایسته!منظورم رو player هست.
یه سوال خیلی ابتدایی این فایل mp3. باید کجا ذخیره بشه؟؟؟ confused
در سورسی که حامد داده از این خط می شه فهمید که در resource های پروژه تون (در eclipse فولدر res)
باید فایل تون رو قرار بدید که اسم اونم باید j2me.mp3 باشه. در ضمن این package به صورت اختیاری می تونه mp3 رو ساپورت نکنه که خیلی از گوشی ها هم نمی کنن. ولی فایل های midi رو می تونید باخیال راحت باز پخش کنید.
InputStream j2me = getClass().getResourceAsStream("/j2me.mp3");
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
hastijoon



تعداد پستها : 5
Registration date : 2008-07-18

پستعنوان: رد: پخش صدا در برنامه   السبت يوليو 19, 2008 10:04 pm

خیلی ممنونم!
و بیشتر متشکر که به این زودی جواب میدین!
آدم ترغیب میشه بیشتر کار کنه! Smile
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
krauser

avatar

تعداد پستها : 11
Registration date : 2009-08-07

پستعنوان: نحوه قرار دادن آهنك براي يك دكمه   الجمعة أغسطس 21, 2009 12:14 pm

چطوري ميشه يه دكمه Command رو طوري برنامه ريزي كرد كه با زدن اون يك قطعه آهنگ پخش بشه و خودش تموم بشه؟
اگه بشه نام دكمه هم عوض بشه خيلي بهتره مثلا با زدن دكمه Start آهنگ شروع به پخش بكنه و در همين لحظه دكمه Start تبديل بشه به Stop .
لطفا فرمت فايل آهنگ رو هم بگيد كه چي بايد باشه. يه جايي خوندم كه بايد پسوندش AU بايد باشه تا جاوا ساپورتش بكنه.
نسخه اي كه من استفاده ميكنم NetBeans 6 هستش.
با تشكر از اساتيد
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
krauser

avatar

تعداد پستها : 11
Registration date : 2009-08-07

پستعنوان: رد: پخش صدا در برنامه   السبت أغسطس 22, 2009 7:20 am

با كلي جستجو و بررسي يه روش پيدا كردم كه اينجا ميگم تا شايد به درد ديگران بخوره!

نسخه NetBeans شش و گوشي مورد استفاده من SE K510i هست. توي امولاتور نت بينز جواب نداد ولي فايل توليدي برنامه يعني Jar به راحتي بر روي گوشي من نصب و اجرا شد.

مراحل كار :
1. يك پروژه جديد ايجاد نماييد.
2. د قسمت سمت راست، سر برگ Source را انتخاب كنيد. و كدهاي زير را وارد نماييد :

كد:

import java.io.*;
import javax.microedition.lcdui.*;
import javax.microedition.media.*;
import javax.microedition.midlet.*;

3. سر برگ Flow را انتخاب كنيد.
4. يك Form ايجاد نماييد و بر روي آن يك دكمه Command قرار دهيد.
5. يك Call Point ايجاد نماييد.
6. دكمه Command را به Call Point وصل كنيد.
7. بر روي Call Point راست كليك كنيد و Properties را كليك كنيد.
8. در پنجره باز شده با استفاده از دكمه اي كه در مقابل Call Code قرار دارد پنجره Java Code را باز نماييد.
9. در پنجره باز شده كد زير را كپي و پيست نماييد :

كد:

try {
      Player p = Manager.createPlayer(getClass().getResourceAsStream("/mysound.mp3"), "audio/mpeg");
      p.prefetch();
      p.realize();
      p.start();
    }

 catch(IOException ioe){ }
 catch(MediaException me){ }

10. اگر دقت كنيد در كد بالا فايل mp3 با نام Mysound وجود دارد كه مي‌تواند هر نام دلخواهي باشد فقط بايد فايل اصلي mp3 تان با اين نام مطابقت كند تا آن را فراخواني كند. نكته مهم اين هست كه بايد مسير فايل اصلي mp3 را به برنامه بشناسانيد. براي اين كار ابتدا فايل mp3 خود را به داخل پوشه اي به نام src كپي كنيد. سپس در صفحه اصلي NetBeans قسمتي به نام Resources وجود دارد. بر روي آن راست كليك كرده و Add Folder را كليك كنيد. در پنجره باز شده پوشه src را انتخاب كنيد (و يا هر پوشه دلخواهي كه فايل mp3 تان در داخل آن قرار دارد) و Open را بزنيد.

11. دقت كنيد كه امكان دارد شبيه ساز موبايل NetBeans نتواند برنامه را به خوبي اجرا نمايد ولي نگران نباشيد بر روي گوشيتان آن را امتحان كنيد. به احتمال زياد نتيجه مطلوب را خواهيد گرفت.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
krauser

avatar

تعداد پستها : 11
Registration date : 2009-08-07

پستعنوان: تبديل دكمه Play به Stop   الأحد أغسطس 23, 2009 2:19 am

مي خوام يه كاري بكم كه بازدن دكمه play آهنگ بخونه و در اين حال دكمه Play تبديل بشه به دكمه Stop و دكمه Back هم ناپديد و غير فعال بشه.
كسي هست بتونه كمكي بهم بكنه؟
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
iroosnamaras



تعداد پستها : 4
Registration date : 2010-01-01

پستعنوان: رد: پخش صدا در برنامه   السبت يناير 02, 2010 2:07 pm

سلام و تشکر بسیار از توضیح خیلی خوبتون اما زمانی که در صفحه اصلي NetBeans قسمتي به نام Resources بر روي آن راست كليك میکنم و Add Folder را كليك میکنم این خطا اجازه ادامه کار به من نمیدهد.
http://www.pict.com/view/2361189/0/erorr

این خطا جاهای دیگر برمامه نویسی در netbeans هم داده شده، باید چه کنم؟
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
محتوى إعلاني




پستعنوان: رد: پخش صدا در برنامه   

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
پخش صدا در برنامه
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: آموزشی :: سورس کدهای آماده و نوشته شده-
پرش به: