الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوثبت نامليست اعضاگروههاي کاربرانورود

شاطر | 
 

 اشکال در خواندن متن از سرور(با سوکت)

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
star3



تعداد پستها : 7
Registration date : 2010-03-31

پستعنوان: اشکال در خواندن متن از سرور(با سوکت)   الخميس أبريل 08, 2010 8:27 am

سلام
در برنامه کلاینت شرط حلقه
while ((ch = dis.read()) != -1)
messagebuffer.append((char) ch);
برا من کار نمی کنه. و همچنان منتظر ورودی می مونه .... کسی می دونه چرا؟
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الخميس أبريل 08, 2010 10:14 am

دوست عزیز باید کد کاملتری قرار می دادید

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
star3



تعداد پستها : 7
Registration date : 2010-03-31

پستعنوان: رد: اشکال در خواندن متن از سرور(با سوکت)   الخميس أبريل 08, 2010 1:56 pm

sc = (SocketConnection) Connector.open("socket://" + serverAddress);

System.out.println("Connected to server");

is = sc.openInputStream();
StringBuffer sb = new StringBuffer();
int c = 0;
while (((c = is.read()) !=-1)) {
sb.append((char) c);
// System.out.println(sb.toString());
}
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   السبت أبريل 10, 2010 4:31 am

آیا سمت دیتایی که از سمت سرور میاد رو خودتون کنترل می کنید؟مطئنید که آدرس سرور رو درست می دید؟یا هیچ خطایی دریافت نمی کنید؟از پراکسی استفاده نمی کنید؟یکبار هم بافر را پس از بستن کانکشن چاپ کنید

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
star3



تعداد پستها : 7
Registration date : 2010-03-31

پستعنوان: رد: اشکال در خواندن متن از سرور(با سوکت)   السبت أبريل 10, 2010 6:38 am

هم با سروری که خودم نوشته بودم تست کردم هم با یه سرور دیگه.
پیغام خطا دریافت نمی کنم. تو حلقه داده ورودی رو چاپ می کنم. درس می گیره. ولی هیچ وقت شرط حلقه false نمی شه که ازش بیرون بزنه. منتظر ورودی همچنان می مونه. یعنی داده های ارسالی تموم می شه ولی -1 برنمی گردونه. و من تو while گیر می کنم.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
star3



تعداد پستها : 7
Registration date : 2010-03-31

پستعنوان: رد: اشکال در خواندن متن از سرور(با سوکت)   السبت أبريل 10, 2010 6:49 am

متدی وجود نداره که اینطوری به صورت اینت نگیره؟ و بشه کامل هر جی تو stream هس رو یه دفعه گرف؟
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   السبت أبريل 10, 2010 11:07 am

ببین این چی می ده

InputStream is = this.getClass().getResourceAsStream("help.txt");

ByteArrayOutputStream baos = new ByteArrayOutputStream();

int i = 0;
while ((i = is.read()) != -1) {
baos.write(i);
}

response = new String(baos.toByteArray());

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
star3



تعداد پستها : 7
Registration date : 2010-03-31

پستعنوان: رد: اشکال در خواندن متن از سرور(با سوکت)   الأحد أبريل 11, 2010 3:01 am

ممنون.
این خوندن از فایل مگه نیس؟ من می خوام از سرور بخونم...
این برنامه ای که شما فرستادین برا خوندن از فایل ok هس. ولی برا سرور چه جوری ازش استفاده کنم؟
بازم ممنون از جوابتون.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الأحد أبريل 11, 2010 4:17 am

تو is بجای فایل آدرس قبلی سرورتو بذار دیگه

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
star3



تعداد پستها : 7
Registration date : 2010-03-31

پستعنوان: رد: اشکال در خواندن متن از سرور(با سوکت)   الثلاثاء أبريل 13, 2010 8:27 am

ممنون این مشکلم حل شد. ممنون که جواب می دین. ولی گیر کردم اساسی...
ببینید برنامه من به یه سرور وصل می شه. رو emulator برنامم درس اجرا می شه ولی رو موبایل کار نمی کنه. همجین چیزی میشه؟ می دونید دلیلش چیه؟ Question
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الثلاثاء أبريل 13, 2010 12:52 pm

چه خطایی می ده.اگه نمی دونید طوری کد بنویسید که خطا رو توی یک Alert توی موبایل نشون بده.شاید در ارتباط مشکل داره

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
star3



تعداد پستها : 7
Registration date : 2010-03-31

پستعنوان: رد: اشکال در خواندن متن از سرور(با سوکت)   الأربعاء أبريل 14, 2010 12:34 pm

public void run()
{
try {
SocketConnection sc = (SocketConnection)
Connector.open("socket://"+ serverAddress);
OutputStream os = null;
InputStream is = null;


System.out.println(sc.getLocalAddress());
os = sc.openOutputStream();
byte[] data = ("<ClientIP>"+sc.getLocalAddress()+"</ClientIP>GetModemsEND").getBytes();
os.write(data);
os.flush();
os.close();

is = sc.openInputStream();
int ch = 0;
StringBuffer sb = new StringBuffer();
System.out.println("connect");
while ((ch = is.read()) != '/'){
System.out.println(ch);
sb.append((char)ch);
}
System.out.println(sb.toString());
component1 = new StringItem(null, sb.toString());

String res = sb.toString() ;
component1 = new StringItem(null, res);
this.form.setTitle("Modems List:");
this.form.append(component1);

try{
this.form.append(image);
}catch(Exception e){
System.err.println("not found pic");
}

synchronized (this)
{
this.inProgress = false;
}
}
catch (ConnectionNotFoundException e)
{
this.form.append("Connection Not Found!");
}
catch (IOException e)
{
this.form.append(e.getMessage());
}
}


پیغام خطاش اینه:
error occured whilst opening connection
گوشی رو تست کردم به اینترنت وصل می شه. ولی نمی دونم مشکلش از کجاس...Sad
بازم ممنون که جواب منو دادین.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
محتوى إعلاني




پستعنوان: رد: اشکال در خواندن متن از سرور(با سوکت)   

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
اشکال در خواندن متن از سرور(با سوکت)
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: سوال و جواب-
پرش به: