الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوثبت نامليست اعضاگروههاي کاربرانورود

شاطر | 
 

 JDBC

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
donamin



تعداد پستها : 6
Registration date : 2009-08-15

پستعنوان: JDBC   السبت أغسطس 15, 2009 12:23 am

سوالاي زيادي در مورد JDBC دارم
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
donamin



تعداد پستها : 6
Registration date : 2009-08-15

پستعنوان: JDBC   السبت أغسطس 15, 2009 12:26 am

کسي هست جواب بده؟
من يه سورس براي ارتباط به يه DataBase رو نشوتم ولي نمي دونم بايد فايل بانک رو دقيقا کجاي هاردم بذارم که کار کنه! يعني راستشو بخواين اصلا نمي دونم اون Connecion URL رو چطوري توي اين pdfها مي نويسن! يکي کمک کنه!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
donamin



تعداد پستها : 6
Registration date : 2009-08-15

پستعنوان: JDBC   الأحد أغسطس 16, 2009 10:45 pm

چرا هيچکس جواب نميده؟؟؟
تا الان کسي به اين Exception برخورد نکرده؟
Login failed for user ‘sa’.
نمي دونم چطوري بايد حلش کنم.
لطفا کمک کنين.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
pedram_cob

avatar

تعداد پستها : 50
Registration date : 2009-01-26

پستعنوان: .....   الجمعة نوفمبر 06, 2009 5:41 pm

سلام دوست من
خوب چرا از RMS که مخصوص موبایله استفاده نمی کنی که این دردسر ها هم نداره؟
farao
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://irani41.mihanblog.com/post/1888
donamin



تعداد پستها : 6
Registration date : 2009-08-15

پستعنوان: رد: JDBC   السبت نوفمبر 07, 2009 7:34 am

pedram_cob نوشته است:
سلام دوست من
خوب چرا از RMS که مخصوص موبايله استفاده نمي کني که اين دردسر ها هم نداره؟
farao
سلام! چه عجب يکي جواب منو داد! RMS که به درد من نمي خوره! مي خوام با DBMS توي Windows کار کنم نه توي موبايل. البته اون مشکلم هم حل شد. حالا که اومدي جواب بدي، بگو ببينم کار با Oracle رو بلدي؟ مي خوام ارتباطش رو با جاوا برقرار کنم.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
pedram_cob

avatar

تعداد پستها : 50
Registration date : 2009-01-26

پستعنوان: ....   الإثنين نوفمبر 09, 2009 5:05 am

سلام دوست خوبم
این فروم مربوط به برنامه نویسی موبایله
واسه همین ذهن من به سمت RMS رفت . متاسفانه در باره ارتباط جاوا با oracle چیزی نمی دونم
بهتر نیست تو فروم های مربوطه به دنباله جوابت باشی؟؟ farao
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://irani41.mihanblog.com/post/1888
 
JDBC
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: سوال و جواب-
پرش به: