الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوثبت نامليست اعضاگروههاي کاربرانورود

شاطر | 
 

 اضافه به list

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: اضافه به list   الأربعاء فبراير 11, 2009 12:39 am

سلام من وقتی یه دارو جدید ثبت می کنم می خوام که اسمش به لیستم اضافه بشه همون لحظه وقتی برمیگردم به لیست هستش اما وقتی از لیست خارج میشم اون حذف میشه من می خوام که اسم اون همیشه تو لیستم باشه در ضمن دارو تو rms داره ثبت میشه به نظر شما باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
pedram_cob

avatar

تعداد پستها : 50
Registration date : 2009-01-26

پستعنوان: !   الأربعاء فبراير 11, 2009 12:45 pm

شما برنامه رو روی گوشی تست کردید یا روی کامپیوتر
اگه روی کام تست کنید بعد از هر بار بستن شبیه ساز RMS تون پاک میشه
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://irani41.mihanblog.com/post/1888
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الأربعاء فبراير 11, 2009 2:34 pm

ضمن تشکر از پدرام اینکه باید هر دفعه اطلاعات رو از rms بخونید و بر اساس اون به آیتمهای لیست اضافه کنید

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: اضافه به list   السبت فبراير 21, 2009 6:30 am

سلام این کاری که شما گفتید را من کردم ولی تغییری در گزینه های لیستم ندیدم .
برنام ام به این ترتیبه که من یه لیست از بیماریها را دارم که داخل هرکدوم یه لیت از داروهای مربوط به آن اومده همه اطلاعات این گزینه ها در یک RMS قرار گرفته و ثبت مورد جدید هم در همون RMS انجام میشه در ضمن هنگام ثبت یه دارو علاوه بر مشخصات اون نام گروه درمانی اون را هم دریافت میکنه تا مشخص شود که این دارو باید به کدوم یکی از گزینه های لیست بیماریها اضافه شود .
کدی را که نوتم براتون میذارم شاید بتونید کمکم کنید :
try{
recordstore_sh=RecordStore.openRecordStore("RecordStore_daro_shimi",true);
}
catch(Exception io){}
try{
for (int x = 1; x <= recordstore_sh.getNumRecords(); x++){
int numb=recordstore_sh.getNumRecords();
byte[] byteInputData1 = new byte[500];
ByteArrayInputStream inputStream1 =new ByteArrayInputStream(byteInputData1);
DataInputStream inputDataStream1 =new DataInputStream(inputStream1);

recordstore_sh.getRecord(x,byteInputData1, 0);
int len=byteInputData1.length;
String datarec=new String(byteInputData1, 0,len );
String inputname;String inputname_darmani;

int index0=datarec.indexOf("</name_darmani>");
for(int k=0;k<index0;k++){
n1++;
}
inputname_darmani=new String(byteInputData1, 0, n1);
inputname_darmani=inputname_darmani.trim();

int index01=datarec.indexOf('>',index0);
int index1=datarec.indexOf("</name>",index01);
for(int k=++index01;k<index1;k++){
n++;
}
inputname=new String(byteInputData1, index01, n);
inputname=inputname.trim();

if(inputname_darmani.equals("aaa")){
//if(inputname.equals(text_name.getString())){
histamin.list_histamin.append(inputname, null);
//}
}
n1=0;n=0;
}
}
catch(Exception io){}
مهم این قسمت مشخص شده است که مربوط به شرط (aaa به عنوان مثال نام گروه درمانی (مثلا آنتی هیستامین) میباشد ).
به نظر شما اشکالش در چیه که جواب نمیده؟؟؟؟؟؟ confused confused
ممنون از دوستان.......
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
pedram_cob

avatar

تعداد پستها : 50
Registration date : 2009-01-26

پستعنوان: !   الأحد فبراير 22, 2009 10:32 am

دوست من شما تو display کردن مشکل نداری؟
از back واسه برگشت به لسیتت استفاده نمی کنی؟




[url]
http://pedram123.freehostia.com
[url/]
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://irani41.mihanblog.com/post/1888
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: اضافه به list   الإثنين فبراير 23, 2009 1:39 am

[quote="pedram_cob"]دوست من شما تو display کردن مشکل نداری؟
از back واسه برگشت به لسیتت استفاده نمی کنی؟

من منظورتون از این سوال رو نفهمیدم display کردن چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون کدم رو تو قسمت اضافه کردن داروی جدید بنویسم یا وقتی که لیست بیماریها می خواد نمایش داده بشه ؟؟؟؟
البته من این دوتا کار رو هم کردم ولی جواب نگرفتم ...
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
pedram_cob

avatar

تعداد پستها : 50
Registration date : 2009-01-26

پستعنوان: !   الإثنين فبراير 23, 2009 2:36 pm

آقای ادمین کجای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برسید به داد ماااااااااااااا
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://irani41.mihanblog.com/post/1888
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الإثنين فبراير 23, 2009 11:31 pm

دوست عزیز ببینید
قبل از اینکه لیست رو نمایش بدید لیست دارو ها رو از rms بخونید و بعد list رو setCurrent کنید
یه متد بنویسید تو اون ابتدا با یه حلقه لیست رو از rms بخونید و تو همون حلقه یکی یکی به لیست اضافه کنید حالا این متد یک شی list رو یه شما برگردونه .اینطوری همیشه لسیت شما آپدیت هست.من الگوریتمش و با شبه کدهای زیر می نویسم
private List getList()}
for(int i=1;i>=1;rms.getRecNum){
read from rms
append to list
}
return newList;
}

حالا این متد رو setCurrent کنید

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
 
اضافه به list
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: سوال و جواب-
پرش به: