الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوثبت نامليست اعضاگروههاي کاربرانورود

شاطر | 
 

 در مورد file

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: در مورد file   السبت نوفمبر 29, 2008 11:27 pm

سلام دوست عزیز(Admn) من در google زیاد جستجو کردم Ebook های زیادی را هم ترجمه کردم کار با RMS را هم از این طریق یاد کرفتم ولی دیگه الان تقریبا هر چی صفحه سرچ می کنم تکراری است از آنها یک سری متد را یاد کرفتم ولی چطوری فایل را ایجاد کنم یا چطوری در آن ثبت اطلاعات کنم را هنوز یاد نگرفتم تقریبا به در بسته خوردم در ضمن من از شما کد آماده نمی خوام چون اکه این طوری بود برنامه را می دادم بیرون برام بنویسند .
ببخشید ولی اگه امکان داره سوال قبلی من را جواب بدهید.(منظور از ROOT چیست ؟)
با تشکر از لطف شما .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الأحد نوفمبر 30, 2008 4:19 am

بسیار خوبه که اطلاعات رو جستجوو ترجمه می کنیدSmile
منظور از Root ریشه درایو مورد نظر در دستگاه است
که به ازای حافظه خود گوشی برابر با \\:C است وبرای حافظه فلش مموری \\: D است

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الإثنين ديسمبر 01, 2008 2:41 pm

دوست عزیز سوالات یک تاپیک رو براش دوباره تاپیک جدا باز نکنید
هی من پاک می کنم شما دوباره می زنی! همینجا از دکمه Reply استفاده کنید
در مورد منبع هم به لینکهای زیر نگاه کنید که سرشار از اطلاعات بدرد بخور است
http://developers.sun.com/mobility/apis/articles/fileconnection

http://sw.nokia.com/id/82644083-2f4b-4775-a292-c02d6bf5be57/Introduction_To_The_FileConnection_API_v1_1.zip

این فایل زیپ رو حتما نگاه کنید.مثال داره

http://developer.motorola.com/docstools/technicalarticles/File_Connection_API_20060601.pdf/

https://developer.sonyericsson.com/site/global/techsupport/tipstrickscode/java/p_jsr75_accessing_pim_fileconnectionapi.jsp

این رو هم بخون سورسش رو هم اجرا کن

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: در مورد file   الثلاثاء ديسمبر 02, 2008 5:11 am

سلام. ببخشید. آخه من تا حالا عضو سایتهای اینجوری نبودم. بازم از شما معذرت می خوام که اینقدر آی کیو بازی در آوردم. Sad Sad Embarassed Embarassed pale pale
به خاطر راهمنایی شما هم ممنونم. من میرم این سایت ها را می بینم اما اگه بازم به مشکل بر خوردم مزاحم شما میشم.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الأربعاء ديسمبر 03, 2008 5:31 am

نه عزیز دل ناراحتی نداره که شما مهمونی و حبیب خدا Very Happy

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: در مورد file   السبت ديسمبر 06, 2008 12:32 am

سلام دوست عزیز .ببخشید یک سوال دیگه...
چون که شما خیلی واضح جواب سوالام را دادین دوباره مزاحم شما شدم تا جواب این سوالم را هم بدین .شاید به این سوال من بخندین آخه من تازه کارم تا همین جا هم با هزار بدبختی پیش رفتم . Embarassed Embarassed تو رو به خدا جوابم رو بده............ pale pale
برای قسمت ارسال SMS یک package messaging ایجاد کردم حالا می خوام در Midlet اصلیم آن را فراخوانی کنم آیا میشه یک Midlet را در یک Midlet دیگه فراخوانی کنم ؟
اگه میشه چطوری ؟
قسمت برنامه ارسال SMS باید این جوری تعریف کرد:
public class SMS extends MIDlet implements MessageListener,Runnable{
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
romina



تعداد پستها : 9
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: در مورد file   السبت ديسمبر 06, 2008 5:32 am

سلام دوست عزیز. این مشکل شما مشکل من هم هست . اگه کسی بتونه جواب این مشکل را بده کمک بزرگی به منم کرده . واقعا میشه یه midlet را از یه پکیج دیگه داخل یک midlet فراخوانی کرد؟ cheers cheers
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: در مورد file   الأحد ديسمبر 21, 2008 10:32 pm

سلام دوست گرامی آقای Admin ، تو را به خدا جواب سوالم را بدین چون برنامه را نوشتم ولی برای سرهم کردنش موندم .
ممنون از توجه شما به سوالات حقیر....
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الإثنين ديسمبر 22, 2008 9:29 am

دوست من جواب شما رو در تاپیک مربوط با این سوال داده شده بود
نمیشه یک میدلت رو از میدلت دیگه فراخوانی کرد

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: در مورد file   الإثنين ديسمبر 22, 2008 11:41 pm

ممنون ولی من کد برنامه SMS را به صورت یک کلاس جداگانه در یک فایل جدید در پوشه SRC برنامه ام ایجاد کردم .خط اول کد این کلاس به این صورت است :public class sms implements Runnable {
....}
متغیر send1 را از کلاس SMS تعریف کردم .حالا می خوام آن کلاس را در قسمت زیر فراخوانی کنم :
else if (c==sendcommand){
try{
[size=18]send1.getclass();[/size]
catch(Exception e){
e.printStackTrace();
}
}
نمی دانم این متد درست یا نه چون هیچی اجرا نشد .
حالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟
اگر راهنماییم کنید ممنون میشم .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
محتوى إعلاني




پستعنوان: رد: در مورد file   

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
در مورد file
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: سوال و جواب-
پرش به: