الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوثبت نامليست اعضاگروههاي کاربرانورود

شاطر | 
 

 help for file

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: help for file   الإثنين نوفمبر 24, 2008 10:54 pm

سلام. خسته نباشد. ببخشید یه سوال داشتم. من می خوام با فایل متنی در j2meکار کنم. اما اصلا کار با اون را بلد نیستم . میشه من را راهنمایی کنید . آخه واقعا به بن بست خوردم . اگه کسی کمکم کرد واقعا ممنونش میشم.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
raz6024540



تعداد پستها : 62
Registration date : 2008-09-10

پستعنوان: salam   الثلاثاء نوفمبر 25, 2008 8:37 am

[quote="parmida"]سلام. خسته نباشد. ببخشید یه سوال داشتم. من می خوام با فایل متنی در j2meکار کنم. اما اصلا کار با اون را بلد نیستم . میشه من را راهنمایی کنید . آخه واقعا به بن بست خوردم . اگه کسی کمکم کرد واقعا ممنونش میشم. [/quote

در این رابطه تو پست های قبلی توضیح داده شده.
در ضمن یکم واضح تر توضیح بده ، مثلا برای چه کاری می خوای از فایل استفاده کنی چوت شاید کارت با Item های دیگه حل بشه.

موفق باشی
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: help for file   الأربعاء ديسمبر 24, 2008 4:40 am

سلام ببخشید که دیر جوابتان را دادم در مورد سوال قبلی باید بگم من یک فایل می خوام که اطلاعات در مورد چند تا دارو در آن ثبت شده و با انتخاب نام هر دارو اطلاعات مربوط به آن دارو را بهمون نشان بده .حاال نمی دونم باید این فایل را از قبل ایجاد کنم یا در برنامه با استفاده از کدنویسی ؟ اگه باید از قبل ایجاد بشه در چه مسیری ؟ من دستورات ایجاد فایل را بلدم ولی برای خواندنش باید چیکار کنم ؟ confused confused
وقتی به این صورت کانکشن را تعریف می کنم کجا فایل را ایجاد می کنه :

FileConnection fc = (FileConnection)Connector.open("file:///doc1.txt",Connector.READ_WRITE);
شرمنده سوالم طولانی شد !!! Embarassed Embarassed pale
cheers
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الأربعاء ديسمبر 24, 2008 3:37 pm

دوست عزیز این فایل باید از قبل ایجاد بشه و درون فایل jar شما موجود باشه
لازم نیست شما مثل کدی که گذاشتید از jsr75 استفاده کنید چون فایل داخل فایل jar هستش
از inputStream استفاده کنید برای آدرس دهی فایل.فایلتون رو درمسیر پروژه همون پوشه src برنامه قرار بدید و تو شی inputStream با filename/ مسیر دهی کنیدش.
مثل


كد:

String url = "/readme.txt";
            java.io.InputStream is = getClass().getResourceAsStream(url);

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: help for file   السبت ديسمبر 27, 2008 12:32 am

سلام ممنون از اینکه به سوالم جواب دادین ولی اینرو هم در نظر داشته باشین که من کارم با فایل اینه که می خوام یه سری اطلاعات از قبل داخل فایل باشه اما زمان اجرا بتونیم اطلاعاتی را اضافه کنیم حالا باید از روش InputStream که شما گفتید برم یا از روش jsr75 استفاده کنم ؟
من کارای زیر را طبق فرمایش شما انجام دادم :
من فایل را در پوشه SRC ساختم اطلاعاتی هم نوشتم .در قسمت کدنویسی برای خواندن از فایل این کد را نوشتم ولی در خط while خطا می ده می خواستم ببینم این کدنویسیم درسته یا نه ؟ اگه درسته حالا اگه بخوایم روی صفحه نمایش نشان بدیم باید چیکار کنیم ؟
InputStream inputStreamTxt =null;
inputStreamTxt = this.getClass().getResourceAsStream("file.txt");

StringBuffer buf = new StringBuffer();
int c ;
while ((c = inputStreamTxt.read()) != -1)
{buf.append((char)c);}

inputStreamTxt.close();
بازم شرمنده سوالم خیلی طولانی شد .....
ممنون از پاسخ شما .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   السبت ديسمبر 27, 2008 4:02 am

دوست عزیز اگر می خواید روی فایلتون تغییر هم بدید jsr75 راه خوبی نیست برای شما چون فایل ایجاد شده لزوما باید خارج از pakage باشه
بهترین راه استفاده از RMS هست.در چنین مواردی از RMS استفاده میشه نه file connection

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: help for file   السبت ديسمبر 27, 2008 6:30 am

دوست عزیز. اول یه سوال : آیا در RMS امکانی وجود داره که اطلاعات به صورت دائمی ثبت شود و هر جایی که برنامه اجرا شد اون اطلاعات همراهش باشه ؟؟؟؟؟
من هم داشتم با RMS کار می کردم . اما استادم بهم گفت چون این امکان برای RMS وجود نداره بهتره از فایل استفاده کنید..
حالا واقعا من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Mad Embarassed Sad
خواهش میکنم کمکم کنید. میدونی من باید یه نرم افزار اطلاعات دارویی واسه گوشی بنویسم که طرف علاوه بر اینکه اطلاعاتی رو می تونه سرچ کنه امکان این رو هم داشته باشه که داروی جدیدی رو هم به آن اضافه کنه. حالا به نظرت از فایل استفاده کنم یا از RMS ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad
ممنون میشم راهنماییم کنید. Embarassed
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   السبت ديسمبر 27, 2008 8:05 am

در این برنامه ها معمولا اطلاعات از یک فایل اصلی (مثل همون کدی که خودت گذاشتی) خونده می شه و در RMS نوشته میشه(برای اولین بار) (و در واقع RMS رو init می کنید)(که می شه در یه متد این کا رو کرد)حالا برای دفعات بعدی و تغییر دیگه ادامه لیست رو تو RMS وارد میکنید.اینطوری دیگه دردسر استفاده از JSR75 رونمیکشید(در ضمن در JSR75شما مجبوری اول دستی فایلتو یه جا کپی کنی بعد بری از برنامت بخونی چون فکر نمی کنم بتونی داخل فایل پکیجت بزاریش اگر هم بشه امکان بزرگ یا کوچک شدن پکیجت در اثر تغییرات نیست اگر هم امکان داشته باشه نمیشه برنامه جاوای نصب شده رو انتقال داد تازه دردسر permission و پرسیدن سوالهای اعصاب خورد کن رو هم داری پس کلا استفاده از JSR75منتفی ست ) ولی اونطوری لیست داروهای موجود در فایل رو هم همه جا دارید.نمی دونم استادت چرا همچین پیشنهادی داده Smile

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: help for file   السبت ديسمبر 27, 2008 11:41 pm

Admin نوشته است:
در این برنامه ها معمولا اطلاعات از یک فایل اصلی (مثل همون کدی که خودت گذاشتی) خونده می شه و در RMS نوشته میشه(برای اولین بار) (و در واقع RMS رو init می کنید)(که می شه در یه متد این کا رو کرد)حالا برای دفعات بعدی و تغییر دیگه ادامه لیست رو تو RMS وارد میکنید.
ولی اونطوری لیست داروهای موجود در فایل رو هم همه جا دارید.نمی دونم استادت چرا همچین پیشنهادی داده Smile

سلام دوست عزیز. من منظورتون رو از این قسمت از مطالبتون اینطوری فهمیدم که وقتی واسه اولین بار برنامه اجرا میشه از توی فایل اطلاعات خونده بشه و در RMS ذخیره بشه. و از این به بعد ویرایش و اضافه کردن اطلاعات با RMS باشه. درست فهمیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Crying or Very sad Crying or Very sad
من همین طور که فهمیدم به استادم گفتم اما اون گفت زیاد این روش منطقی نیست. و بهتره که از همون فایل استفاده کنی.!!!!!!!!!!!!!!!
میشه یه کم بیشتر واسه من توضیح بدی. چون واقعا سر دوراهی موندم و دیگه هم وقت ندارم. !؟؟؟!!!!
ببخشید که من اینقدر سوال می کنم. یه سوال دیگه دارم : شما تا به حال همچین روشی را در برنامه هایی که خودتون نوشتید استفاده کردید؟؟؟ چون میخوام استادم رو با یه نمونه واقعی قانع کنم.؟؟؟؟؟؟؟ Sad Sad pale Embarassed
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الأحد ديسمبر 28, 2008 3:00 pm

بله درست فهمیدی همینه
نکته اخلاقی : پسر خوب آدم جزئیات پروژه رو که به استاد لو نمی ده ساده بازی درآوردی استاد هم میاد واست شاخ می شه اینطوری تو به استاد بگو به این حرفا چی کار داری من بهت برنامه تحویل میدم که دیگه از کارت سر در نیاره

استفاده از jsr75 هم به همون دلایلی که گفتم منتفی هست و استفاده ازش تو این مورد مثل خوردن غذا با بیل می مونه! Very Happy

این روشی هم که گفتم خودم استفاده کردم در برنامه هایی که انجام دادم
برو بگو استاد جان نمیشه-قرار نیست چون استاد یه اسمی از jsr75 شنیده مجبورت کنه همچین کاری کنی

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: help for file   الأحد ديسمبر 28, 2008 10:21 pm

سلام ممنون از اینکه راهنماییم کردین ولی تقریبا استادم را هم قانع کردم حالا لطف می کنی یه راهنمایی بیشتر کنید برای اولین بار از اجرا باید چطوری آن را مشخص کنم بعد اینکه منظورتان از init کردن و آن متد که باید استفاده کنم چیه ؟؟؟
با تشکر فراوان فراوان فراوان ................... bounce Razz Laughing
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: رد: help for file   الخميس يناير 01, 2009 1:58 pm

توسط یک تابع فایل متنی حاوی اطلاعات دارویی رو بخون و بریز توی Record Store یه راهش اینه که واسه جدا کردن رکوردها توی فایلت از یه سری علایم ونشانه ها برای پایان یا شروع رکورد بعدی استفاده کنی و وقتی بهش رسیدی رکورد بعدی رو بریزی توی RS بعد باز با یک RS چک کنی که آیا برنامه برای اولین باره که اجرا می شه؟ اگه آره اون متد روصدا بزنه اگه نه بره روی user interface

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: help for file   الجمعة يناير 02, 2009 10:58 pm

سلام. ایام محرم را به شما تسلیت میگم.
من اومدم بین هر رکورد علامت(":") گذاشتم. فایلمو هم دارم درست می خونم فقط یه مشکلی دارم . اینه که اطلاعات فایل رو که می خونه داخل یه بافر میذاره و وقتی که می خوام با این علامت (":") مقایسه کنم کل اطلاعات بافر را با اون مقایسه می کنه . چطوری مشخص کنم که آخرین بایت بافر را با اون مقایسه کنه. اینم کد نویسی تابع ، اگه میشه یه نگاهی به این بندازید ببینید درسته!! Embarassed Sad
public void readUnicodeFile(String filename){
StringBuffer buffer = null;
StringBuffer buffer_name = null;
InputStream is = null;
InputStreamReader isr = null;
try
{
recordstore = RecordStore.openRecordStore("myRecordStore", true );
}catch (Exception error)
{
Alert alert = new Alert("Error Creating",error.toString(), null, AlertType.WARNING);
alert.setTimeout(Alert.FOREVER);
display.setCurrent(alert);
}
try {
Class c = this.getClass();
is = c.getResourceAsStream(filename);

if (is == null)
throw new Exception("File Does Not Exist");

isr = new InputStreamReader(is,"UTF8");

buffer = new StringBuffer();
buffer_name = new StringBuffer();
int ch;
while ((ch = isr.read()) > -1) {
buffer.append((char)ch);
String str=buffer.toString();
if((str.equals("<"))==true){
for(int i=1;i<=2;i++){
ch = isr.read();
buffer.append((char)ch);
str=buffer.toString();
}
}
if((str.equals("<n>"))==true){
while((str.equals(":"))==false) {
ch = isr.read();

buffer.append((char)ch);
buffer_name.append((char)ch);
str=buffer_name.toString();
}
}
String record = str.toString();
byte[] data = record.getBytes();
int id =recordstore.addRecord(data , 0 , data.length);
}
Alert alert = new Alert("Creating.....",null, null, AlertType.WARNING);
alert.setTimeout(Alert.FOREVER);
display.setCurrent(alert);
//StringComparator(str,str1);

if (isr != null)
isr.close();
} catch (Exception ex) {
System.out.println(ex);
}
}
}
ببخشید که خیلی طولانیه . ولی چاره ای ندارم . اگه میشه راهنماییم کنید. Embarassed Embarassed Sad
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   السبت يناير 03, 2009 4:54 am

خوب چرا این کارو می کنی؟
وقتی به : رسیدی رکوردتو توی RS بنویس بعد به محض اینکه نوشتی بیا بافر رو صفر کن . اگه نکنی و دیتای زیادی تو فایلت داشته باشی به خطای حافظه و یا سرعت خیلی پایینی می رسی که اصلا درست نیست
در ضمن توی کدت یه Alert میبینم که فکر می کنم برای اعلان درست کردن یا خوندن فایلت هست.اگر اینطوره کاملا غلطه.چون alert اول اجرا می شه بعد که دکمشو زدی تازه می ره فایلت رو می خونه و alrt محومیشه وبه صفحه قبل از alert میره (اگر داشته باشی)
اگر می خوای این کارو کنی از threadها باید استفاده کنی که همزمان انجام بشه

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: help for file   السبت يناير 03, 2009 11:12 pm

ممنون از راهنماییت ، اما بازم من مشکل قبل را پیدا می کنم که !!!
اطلاعات بافر را نمی تونم با : مقایسه کنم. ؟؟؟ آخرین بایت بافرم : است، حالا من چطور این بایت را از بقیه جدا کنم و با : مقایسه کنم. چون هر بار که str=buffer.tostring() می کنم کل اطلاعات بافر را در str میریزه. و وقتی به : میرسه اطلاعات قبلیش را هم دنبالش داره پس هیچ وقت برابر با : نمیشه. امیدوارم طوری توضیح داده باشم که بتونید منظورمو بفهمید ، بهتر از این نتونستم.!!!!! Embarassed
من فکر کردم که باید یه تابعی وجود داشته باشه مثل strcmp در c++ که بتونم این رشته را در str پیدا کنم. همچین تابعی وجود داره؟؟؟؟ Question Question
یا از indexof میشه برای این کار استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Question Exclamation Sad
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الأحد يناير 04, 2009 4:41 am

دوست عزیز دقت نکردی دیگه
ببین دیتا رو می خونی می خونی می خونی تا وقتی که به : می رسی . حالا دیگه لازم نیست : رو بریزی توی بافر . به اینجا که رسیدی هر چی تو بافر داری می نویسی توی RS . بعد که نوشتی اول بافر رو صفر می کنی .حالا ار بعد از : دوباره می خونی تا برسی به : و دوباره همون مراحل تکرار می شه.پس اصلا : رو نریز تو بافر.گرفتی؟

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: help for file   الجمعة يناير 09, 2009 10:20 pm

ممنون از راهنماییت. مشکلم حل شد. حالا دارم روی خواندن اطلاعات از RMS کار میکنم . اگه یه موقع به مشکل برخوردم بازم مزاحمتون میشم. Laughing
تشکر Very Happy Very Happy
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   السبت يناير 10, 2009 3:49 am

خب برای حل یک مساله راههای زیادی هست خوب می بود که میگفتید از چه روشی کارتون انجام شد تا این تاپیک به نتیجه برسه و قابل استفاده برای دوستانی که بعدا مراجعه می کنند باشه.موفق باشید

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: help for file   الأحد يناير 11, 2009 1:59 am

شرمنده. من از ذوق درست شدن کدم فراموش کردم روشم را بگم.
Laughing Very Happy من اومدم آخر خط را با کد 10 و اخر فایل را با کد 13 مشخص کردم. و اطلاعات هر دارو را در یک خط از فایل قرار دادم. خط به خط فایل را خوندم و داخل RMS ذخیره کردم.
اینم کد نویسی اون قسمت از برنامم، اگه کسی میخواد ازش استفاده کنه.
while ((ch = isr.read()) > -1) {
if(ch!=10 & ch!=13){
buffer.append((char)ch);
String str=buffer.toString();
if((str.equals("<"))==true){
for(int i=1;i<=2;i++){
ch = isr.read();
buffer.append((char)ch);
str=buffer.toString();
}
}
if((str.equals("<n>"))==true){
int i=0;
int index=str.indexOf(str.substring(i));
while(index!=str.indexOf(10)){
ch = isr.read();
buffer.append((char)ch);
buffer_name.append((char)ch);
str=buffer_name.toString();
index=str.indexOf(str.substring(i));
i++;
}
}
String record = str.toString();
byte[] data = record.getBytes();
int id =recordstore.addRecord(data , 0 , data.length);
buffer_name=null;
buffer=null;
str=null;
buffer = new StringBuffer();
buffer_name = new StringBuffer();
}
}
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
parmida



تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-11-04

پستعنوان: رد: help for file   الأحد يناير 11, 2009 5:03 am

دوست عزیز باز دوباره به یک مشکل برخوردم خواندن از فایلم را درست انجام می ده و در RMS ذخیره می کنه وقتی که تعداد رکوردها را می کیرم تعداد را درست بهم بر می گرداند پس مطمئنا تا این قسمت درست کار می کنه اما برای سرچ در RMS هیچی بهم بر نمی گرداند تکه کدی که برای سرچ نوشتم اینه (البته اگه این کد را جدا اجرا کنم درست جواب می ده ولی وقتی تو برنامه ام می ذارمش چیزی برنمی گرداند )
public class Search {
Display display;
private RecordStore recordstore = null;
private RecordEnumeration recordEnumeration = null;
private Filter filter = null;
TextBox text_print;
public Search(String name_daro) {
int num;
try
{
recordstore = RecordStore.openRecordStore("myRecordStore", false);
num=recordstore.getNumRecords();
}
catch (Exception error)
{
Alert alert = new Alert("Error Creating",error.toString(), null, AlertType.WARNING);
alert.setTimeout(Alert.FOREVER);
display.setCurrent(alert);
}
try
{
String inputString;
byte[] byteInputData = new byte[300];
ByteArrayInputStream inputStream = new ByteArrayInputStream(byteInputData);
DataInputStream inputDataStream = new DataInputStream(inputStream);
if (recordstore.getNumRecords() > 0)
{
filter=new Filter(name_daro);
recordEnumeration = recordstore.enumerateRecords(filter, null,false);
num1=recordEnumeration.numRecords();
while (recordEnumeration.hasNextElement()) {
recordstore.getRecord(recordEnumeration.nextRecordId(),byteInputData, 0);
inputString ="نام دارو:" + "\n" + inputDataStream.readUTF() + "\n" +"موارد مصرف :" + "\n" + inputDataStream.readUTF();
text_print.setString(inputString);
display.setCurrent(text_print);
}
}
inputStream.close();
}
catch (Exception error)
{
Alert alert = new Alert("Error Reading",error.toString(), null, AlertType.WARNING);
alert.setTimeout(Alert.FOREVER);
display.setCurrent(alert);
}
try
{
recordstore.closeRecordStore();
}
catch (Exception error)
{
Alert alert = new Alert("Error Closing",error.toString(), null, AlertType.WARNING);
alert.setTimeout(Alert.FOREVER);
display.setCurrent(alert);
}

}
}

class Filter implements RecordFilter
{
private String search = null;
private ByteArrayInputStream inputstream = null;
private DataInputStream datainputstream = null;
public Filter(String searchcriteria)
{
search = searchcriteria;
}
از شرط While می پره و اجرا نمی کنه باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ confused confused
در ضمن دو تا متغیر num و num1 را برای این تعریف کردم که ببینم RMS رکورد داره یا نه ولی مقدار num درست برمی گردانه ولی num1 را صفر برمی گرداند .....
یه جاشو که درست می کنم یه جا دیگه اش خراب میشه شرمنده که باید دوباره سوالای من رو تحمل کنید . Sad Embarassed pale Crying or Very sad Crying or Very sad
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
محتوى إعلاني




پستعنوان: رد: help for file   

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
help for file
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: سوال و جواب-
پرش به: