الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوثبت نامليست اعضاگروههاي کاربرانورود

شاطر | 
 

 j2mepolish

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
رفتن به صفحه : 1, 2, 3  الصفحة التالية
نويسندهپيام
reza



تعداد پستها : 31
Registration date : 2007-09-16

پستعنوان: j2mepolish   السبت سبتمبر 22, 2007 9:59 pm

سلام
شما با j2mepolish هم كار كرديده ايد؟ ظاهرا امكانات خوبي را محيا مي كند. در اكثر سايت‌ها هم براي انجام كارها به آن روجوع داده شده است. برنامه را گرفتم ولي متاسفانه بضاعت كمم اجازه استفاده از آن را نداد.
اگر اطلاعاتي درباره آن داريد ممنون مي‌شوم. و اگر ديديد كه برنامه مناسبي است شايد آموزش آنرا هم شروع كنيد بد نباشد. البته اگر پررويي نباشد! Embarassed
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الأحد سبتمبر 23, 2007 3:10 am

من یک چیزهایی دیدم ولی دقت نکردم ببینم دقیقا چی هست...شما چی فهمیدی ازش؟؟بگو تا پیگیر شیم Very Happy

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الأربعاء أكتوبر 03, 2007 12:05 pm

همین الان فهمیدم این برنامه هایی که لینکش رو دادی با استفاده ازj2meplish هست.من دارم روش تحقیق می کنم.خبر می کنم

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
reza



تعداد پستها : 31
Registration date : 2007-09-16

پستعنوان: رد: j2mepolish   الأربعاء أكتوبر 03, 2007 9:36 pm

سلام
من كتاب pro j2me polish چاپ apress را دارم اگر جايي باشه مي‌تونم توي فروم ulpoad كنم.
البته اگر بدرد مي‌خوره!
مي دوني 405 صفحه است 30 - 40 صفحه اول را خوندم و من چون j2me خيلي بلد نيست نتونسم ازش استفاده كنم از همه بدتر اينكه نصب j2me ploish هم سخت و عجيبه يعني من كه از پسش برنيامدم كلي چيز بايد رو سيستم نصب باشه بعد آدرس آنها را موقع نصب به polish بگي بعد هم وقتي نصب شد نمي‌دونم كه كجا و چطوري بايد ازش استفاده كنم. بيشتر بنظرم پلاگ اين اومد تا برنامه! ظاهرا يكسري توابع و كلاس‌هاي آمده است كه كار را ساده‌تر مي‌كند. درسته؟!
اگر راهنمايي كنيد ممنون مي‌شم Very Happy
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الخميس أكتوبر 04, 2007 1:15 am

بله درسته! من هم در حال دانلودش هستم.
لیست نیازمندیهایی که برنامه نیاز دارد در سایت نوشته.به محض فهمیدن طرز کارش پست خواهم داد

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
reza



تعداد پستها : 31
Registration date : 2007-09-16

پستعنوان: رد: j2mepolish   الخميس أكتوبر 04, 2007 2:03 am

سلام
از جواب سريع تون ممنون
من مشتاقانه منتظرم فكر كنم خيلي كمكمون باشه انشا ا... Very Happy
فايل كتاب را هم در آدرسي كه گفته بوديد گذاشتم اين هم لينكش
mediafire.com ?3wpmwegzlqr
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
reza



تعداد پستها : 31
Registration date : 2007-09-16

پستعنوان: رد: j2mepolish   الإثنين أكتوبر 08, 2007 12:18 am

سلام
مثل اينكه نصبش واقعا سخته!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الأربعاء أكتوبر 17, 2007 1:58 pm

من هر دفعه که می خوام j2mepolish رو بگیرم هر دفعه با شکست مواجه می شم چون قابلیت resume در دانلود نداره.اگر می توانید یک جایی آپ کنید من دریافت کنم.ممنونم.در ضمن من برگشتم! Smile

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الخميس نوفمبر 22, 2007 5:49 am

سلام بر همه دوستان
اومدم تا توضیحاتی راجع به یافته هایم در مورد J2me Polish بدم.
این پروژه همونطور که از ترجمه عنوانش می شه فهمید برای ایجاد ظاهر گرافیکی مناسب در پروژه های موبایل تحت جاوا هست.این نرم افزار حاوی تعداد زیادی API جهت انجام این کار می باشد.برای مثال فرم ها و منوهایی با ظاهر بهتر و زیباتر . البته مقادیر زیادی API نیز جهت محاسبات و دیگر کارها در ون خود دارد.از جمله برای محاسبات اعشاری که در CLDC پشتیبانی نمی شود.این نرم افزار هچنین دارای پلاگین هایی هست که با IDE های Netbeans و Eclipse تجمیع می شود.که در پایان نحوه نصب و Integrate کردن آن با Netbean توضیح داده خواهد شد.همچنین از مزایای این نرم افزار تولید برنامه هایی با زبان محلی بدون لزوم استفاده از API های خود جاوا است.که در واقع مشکل فارسی سازی را به طور کامل حل کرده است.
این فریم ورک قدرتمند از چند نرم افزار دیگر استفاده می کند که باید به صورت جداگانه آنها را دریافت کنید . توضیح هر یک به شرح زیر است :

Jad که یک دی کامپایلر است.توسط این برنامه می توانید فایلهای class را به سورس آن ها تبدیل کنید .

Proguard این برنامه فایل نهایی شما را تا حد امکان جمع و جور می کند و حجم آنرا کاهش می دهد و از الگوریتم های خاص خودش استفاده می کند که در صورت نیاز بگویید تا بیشتر توضیح بدم.خاصیت جالب دیگر این برنامه آن است که کد نهایی شما را در مقابل دی کامپایل کردن محافظت می کند.که در اصطلاح به Obfuscation گفته می شود.دیگر کسی قادر به دی کامپایل کردن کد شما نیست!

7-zip این برنامه برای پکیجینگ و فشرده کردن فایل نهایی است

همچنین شما می بایست نرم افزار ant که مخصوص تولید راحت تر نرم افزار بر اساس فایلهای xml است را دانلود نمایید از ant.apache.com که من نیز در رابطه با این نرم افزار همین قدر می دانم.
ضمنا به یک شبیه ساز یکی از اواع گوشی ها نیز نیازمندید.برای مثال شبیه ساز سونی اریکسون را از سایت مربوطه اش دانلود کنید.من نتوانستم به علت حجم بالای آنها دانلودشان کنم و به همین خاطر از مرحله نتونستم جلو تر برم.البته نصب همه اینها باید بعد از J2me plish صورت بگیرد . برای آدرس نرم افزارهای بالا و مراحل نصبشان به خود کتاب PDF این نرم افزار مراجعه کنید.

خوب حالا فایل Polish ی رو که دانلود کردید با دستور
Java –jar "masire file.jar"
در خط فرمان اجرا کنید.
برنامه اجرا میشود.نصب این برنامه بسیار راحت است . فقط در یک صفحه مسیر نصب Netbean را از شما می پرسد که احتمالا آنرا نیز خودش پیدا کرده! پس از نصب ای برنامه netbeans را اجرا کنید.همانجایی که قبلا پروژه موبایل ایجاد می کردید یک گزینه به نام J2me Polish project یا یه همچین چیزی اضافه شده. که اونجا باید کدتون رو بنویسید و از کلاسهای جدید Polish استفاده کنید.برای اطلا عات بیشتر در همون مسیری که Polish نصب شده یک پوشه به نام DOC هست که تمامی کلاسهای این برنامه به همراه متدهای جدید و کلی اطلاعات بدردبخور و شگفت انگیز کد نویسی هست.منتها مشکلی که من دارم در نت بین کد رو می نویسم و هیچ خطایی در برنامه نیست اما موقع اجرا ، اجرا نمیشه و اون پایین می گه نمی تونه مسیر run رو پیدا کنه . این مشکل برای نمونه مثالهای خود پولیش هم وجو داره.البته هنوز خیلی چیزا مونده که نگفتم ولی بچه ها اگه پولیش رو به سرانجام برسونیم کاری کردیم کارستون.خیلی برنامه باحالیه و کارهایی می شه کرد باهاش که اگه بگم هوش از سرتون میره!!! تمام برنامه هایی که شرکت پارس آسان افزار یا شرکت موبایلیها تولید کردن با همین نرم افزاره...
البته من تمام برنامه ها رو در لینوکس امتحان کردم و مجبورم دوباره برای ویندوز دانلود کنم.بی صبرانه منتظر شنیدن یافته های شما هستم.تا بالاخره به قول معروف شاخشو بشکونیم....

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
reza



تعداد پستها : 31
Registration date : 2007-09-16

پستعنوان: رد: j2mepolish   الأحد نوفمبر 25, 2007 2:10 am

سلام
آثای admin خوش آمدید بابا ایول!!!
دیدی حالا ارزش وقت گذاشتن داشت. مرحبا!
من منتظر خبرهای خوش شما هستم
هر کاری هم از دستم براید در خدمتیم Very Happy
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
leila5552



تعداد پستها : 9
Location : Iran
Registration date : 2007-09-29

پستعنوان: رد: j2mepolish   الأحد مايو 11, 2008 1:21 am

سلام.
من با j2me قبلا كار كردم و الان ميخوام كار با j2mePolish رو شروع كنم.
J2mePolish و ant 1.7 رو دانلود كردم . wtk 2.5 , Netbeans 6 هم روي سيستمم نصب هستند. من J2mePolish رو نصب كردم و مسير wtk رو بهش دادم. امولاتور هاي ديگه رو نداشتم كه موقع نصب مسيرش رو بدم.
Ant كه (از مسير http://apache.deathculture.net:80/ant/binaries/apache-ant-1.7.0-bin.zip)دانلود كردم فايل exe براي نصب نداره. لطفا راهنماييم كنيد و بگيد كه با ant بايد چه كار كنم؟ و آيا حتما بايد امولاتور sony ericcson , nokia,… را براي اينكه بتونم برنامه هاي j2mePolish رو اجرا كنم لازم هست يا نه؟

منتظر پاسخ شما هستم. Shocked
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: j2mepolish   الإثنين مايو 12, 2008 8:28 am

اول اینکه اگر بخوای از پلاگین j2mepolish در netbean استفاده کنی نیازی به ant نداری.
در مورد ant: نیازی به نصب نداره فقط فایل رو unzip کن و یه جایی بذار مثلا c:\apache-ant-1.7.0 بعد باید آدرس C:\apache-ant-1.7.0\bin رو به path اضافه کنی برای این کار روی myComputer کلیک راست کن->properties بعد Advance بعد Environment Variables بعد هم برو Variable به نام path رو پیدا کن و Edit رو بزن در آخر قسمت value یک سمیکالن ؛ اضافه کن و بعدش C:\apache-ant-1.7.0\bin رو تهش اضافه کن می تونی یه variable دیگه هم اضافه کنی به نام ANT_HOME با مقدار C:\apache-ant-1.7.0 که بعدا به دردت می خوره. بعد restart کن.
این بار command رو بالا بیار و تایپ کن ant و باید بنویسه build failed که نشون می ده کارهایی که کردی درسته.

برای تست و اجرا می تونی از هر emulator استفاده کنی ولی اگر می خوای از لاییرری خاص یک گوشی استفاده کنی یا باگ هایی که یک گوشی خاص داره و ممکن برنامه ت درست اجرا نشه رو بررسی کنی خوب باید emulator اون گوشی هم داشته باشی ولی wireless toolkit حداقل نیاز است.

در ضمن اگر فکر می کنی اطلاعات مفیدی داری و به درد دیگران می خوره شدیدا استقبال می کنم.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الإثنين مايو 12, 2008 1:38 pm

خب یک چیزهایی هم هست که باید با آنها کمی آشنا باشید مثل CSS و تگهای XML.در مورد نت بینز هم می بایست فایل Build.xml پروژه خود را در Sample ها با Build.xml در Netbeans عوض کنید تا بتوانید در آن اجرا کنید. یک مزیتی که Polish دارد این است که به راحتی می توانید برای انواع گوشیها برنامه تولید کنید.که بهتر است برای هر نوع گوشی سیمولاتور مربوط به آنرا استفاده کنید تا اشکالات مربوط به آن مشخص شود و در نهایت اینکه با یک تاپیک خصوصی در رابطه با Polish چه نظری دارید؟Very Happy

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
leila5552



تعداد پستها : 9
Location : Iran
Registration date : 2007-09-29

پستعنوان: رد: j2mepolish   السبت مايو 17, 2008 3:20 am

سلام . ممنون از پاسختون. ant رو چك كردم درست بود.
اگه يك تاپيك مخصوص poish بزنيم و مرحله به مرحله با هم پيش بريم خيلي خوبه جون منم ميخوام polish رو ياد بگيرم
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
leila5552



تعداد پستها : 9
Location : Iran
Registration date : 2007-09-29

پستعنوان: رد: j2mepolish   الجمعة مايو 30, 2008 2:02 am

سلام.
من نميتونم شبيه سازهاي نوكيا و سوني اريكسون رو دانلود كنم. آيا امكانش هست كه اونا رو جايي آپلود كنيد.
ممنون ميشم
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الجمعة مايو 30, 2008 7:12 am

من هم تا حالا موفق نشدم دانلود کنم با وجود امتحان دهها پراکسی
ولی یکی از دوستان در برنامه نویس در یک پست تمام ملزوماتی که تحریم هستند را آپلود می کند منتها چند وقتی است که برنامه نویس بالا نمی آید و خراب است.به محض اینکه درست شد از ایشان درخواست آپلود می کنم.در ضمن کسی چیز جدیدی در مورد پولیش ندارد؟!

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الثلاثاء يونيو 03, 2008 12:20 am

تمامی شبیه سازهای لازم برای دانلود آماده شد:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=96737&page=3

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
leila5552



تعداد پستها : 9
Location : Iran
Registration date : 2007-09-29

پستعنوان: رد: j2mepolish   الثلاثاء يونيو 10, 2008 12:55 am

سلام و خسته نباشيد.
ببخشيد شما تونستيد از لينك برنامه نويس دانلود كنيد؟ مال من ارور ميده. نميشه يه جاي ديگه آپلودبشه؟
ممنون
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الثلاثاء يونيو 10, 2008 1:05 am

من چک کردم مشکلی نداشت.شما چه اروری می گیرید؟

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
leila5552



تعداد پستها : 9
Location : Iran
Registration date : 2007-09-29

پستعنوان: رد: j2mepolish   الثلاثاء يونيو 10, 2008 1:32 am

دوباره تست كردم فعلا مشكلي نداره. نميشه بدون شبيه سازهاي سوني اريكسون و نوكيا فقط با wtk مثالهاي j2mePolish رو ببينيم؟؟؟. من امتحان كردم نشد. ميگه شبيه ساز مورد نظر رو پيدا نميكنه
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
کمک



تعداد پستها : 36
Registration date : 2008-06-08

پستعنوان: رد: j2mepolish   الثلاثاء يونيو 10, 2008 1:42 am

با سلام و تشکر از صبر و تحمل تون در مورد انتقال اطلاعات ، من j2me polish و wtk و emulator مربوط به s90 رو که از link معرفی شده شما download کرده بودم نصب کردم emulator خارچ از netbean به تنهایی کار می کنه اما وقتی پروژه menu مربوط به j2me polish رو اجرا میکنم warning هی زیر رو می ده و اچرا نمیشه.ممنون میشم راهنمایی کنید.
test:
pre-init:
pre-load-properties:
exists.config.active:
exists.netbeans.user:
exists.user.properties.file:
load-properties:
exists.platform.active:
exists.platform.configuration:
exists.platform.profile:
basic-init:
cldc-pre-init:
cldc-init:
cdc-init:
ricoh-pre-init:
ricoh-init:
semc-pre-init:
semc-init:
savaje-pre-init:
savaje-init:
nokiaS80-pre-init:
nokiaS80-init:
nsicom-pre-init:
nsicom-init:
post-init:
init:
j2mepolish-init:
j2mepolish:
J2ME Polish 2.0.2 (2008-03-27) (GPL License)
Warning: unable to access system property javax.xml.parsers.SAXParserFactory: java.lang.SecurityException:
Warning: unable to access system property javax.xml.parsers.DocumentBuilderFactory: java.lang.SecurityException:
Loading device database...
using locale [en_US]...
assembling resources for device [Nokia/Series60E2].
preprocessing for device [Nokia/Series60E2].
nothing to compile for device [Nokia/Series60E2].
MasterCanvas: mapping of Display.setCurrent() for 301 classes.
MasterCanvasPostCompiler finished.
preverifying for device [Nokia/Series60E2].
creating JAR file [C:\Program Files\J2ME-Polish\samples\menu\dist\Nokia-Series60E2-en_US-menu.jar].
creating JAD file [C:\Program Files\J2ME-Polish\samples\menu\dist\Nokia-Series60E2-en_US-menu.jad].
Warning: Unable to find emulator for \Devices\Nokia_Prototype_SDK_4_0\devices\Prototype_4_0_S60_MIDP_Emulator, \Devices\Nokia_Prototype_SDK_4_0_Beta\devices\Prototype_4_0_Beta_S60_MIDP_Emulator, \Devices\Nokia_Prototype_SDK_4_0_Beta\devices\Prototype_4_0_Beta_S60_MIDP_Emulator, \Devices\Nokia_Prototype_SDK_3_0\devices\Prototype_3_0_S60_MIDP_Emulator, Nokia_Prototype_SDK_3_0_Beta, \Devices\Nokia_Prototype_SDK_3_0, Series_60_MIDP_SDK_2_1, Series_60_MIDP_SDK_2_1_Beta, Series_60_MIDP_Concept_SDK_Beta_0_3_1_Nokia_edition, Nokia_Prototype_SDK_4_0_Beta\devices\Prototype_4_0_Beta_S60_MIDP_Emulator, Nokia_Prototype_SDK_4_0\devices\Prototype_4_0_S60_MIDP_Emulator, \Devices\Nokia_Prototype_SDK_2_0
successfully processed Nokia/Series60E2 on Tue Jun 10 11:08:11 IRST 2008 in 8 seconds.
run:
BUILD SUCCESSFUL (total time: 8 seconds)
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
کمک



تعداد پستها : 36
Registration date : 2008-06-08

پستعنوان: رد: j2mepolish   السبت يونيو 14, 2008 7:00 am

چطور میشه از سورس کلاسهای j2me polish در پروژه خودم استفاده کنم؟ یعنی چطور اونها رو به پروژه اضافه کنم؟ از طرفی آیا برای هرکاری که میکنم باید تمام سورس رو اضافه کنم اگه نه از کجابفهمم کدان قسمتها به کارمن میاد؟ من جایی لیست کلاسها و ارتباطات اونها رو پیدا نمی کنم.(در ضمن من از netbeans 6 استفاده میکنم.
با تشکر فراوان
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   السبت يونيو 14, 2008 10:57 am

کمک نوشته است:
چطور میشه از سورس کلاسهای j2me polish در پروژه خودم استفاده کنم؟ یعنی چطور اونها رو به پروژه اضافه کنم؟ از طرفی آیا برای هرکاری که میکنم باید تمام سورس رو اضافه کنم اگه نه از کجابفهمم کدان قسمتها به کارمن میاد؟ من جایی لیست کلاسها و ارتباطات اونها رو پیدا نمی کنم.(در ضمن من از netbeans 6 استفاده میکنم.
با تشکر فراوان

خوب با توجه به اطلاعات جاوایی که دارید این را باید خودتان تشخیص بدهید. در ضمن این warning بالا در خط آخر می گوید که برنامه درست کامپایل شده به پوشه پروژه خود بروید و jar فایل نهایی را تست کنید

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: رد: j2mepolish   السبت يونيو 14, 2008 10:59 am

leila5552 نوشته است:
دوباره تست كردم فعلا مشكلي نداره. نميشه بدون شبيه سازهاي سوني اريكسون و نوكيا فقط با wtk مثالهاي j2mePolish رو ببينيم؟؟؟. من امتحان كردم نشد. ميگه شبيه ساز مورد نظر رو پيدا نميكنه

باید فایل build.xml را دستکاری کنید و به جای شبیه ساز wtk را معرفی نمایید.این راهی استاندارد است که توصیه شده اما با توجه به محلی بودن بعضی پروژه ها می بایست بر روی شبیه ساز مخصوص اجرا شوند

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
mohash



تعداد پستها : 1
Registration date : 2008-04-15

پستعنوان: رد: j2mepolish   الجمعة يونيو 20, 2008 1:47 pm

نقل قول :

Jad که یک دی کامپایلر است.توسط این برنامه می توانید فایلهای class را به سورس آن ها تبدیل کنید .

Proguard این برنامه فایل نهایی شما را تا حد امکان جمع و جور می کند و حجم آنرا کاهش می دهد و از الگوریتم های خاص خودش استفاده می کند که در صورت نیاز بگویید تا بیشتر توضیح بدم.خاصیت جالب دیگر این برنامه آن است که کد نهایی شما را در مقابل دی کامپایل کردن محافظت می کند.که در اصطلاح به Obfuscation گفته می شود.دیگر کسی قادر به دی کامپایل کردن کد شما نیست!

7-zip این برنامه برای پکیجینگ و فشرده کردن فایل نهایی است

همچنین شما می بایست نرم افزار ant که مخصوص تولید راحت تر نرم افزار بر اساس فایلهای xml است را دانلود نمایید از ant.apache.com که من نیز در رابطه با این نرم افزار همین قدر می دانم.
ضمنا به یک شبیه ساز یکی از اواع گوشی ها نیز نیازمندید.برای مثال شبیه ساز سونی اریکسون را از سایت مربوطه اش دانلود کنید.من نتوانستم به علت حجم بالای آنها دانلودشان کنم و به همین خاطر از مرحله نتونستم جلو تر برم.البته نصب همه اینها باید بعد از J2me plish صورت بگیرد . برای آدرس نرم افزارهای بالا و مراحل نصبشان به خود کتاب PDF این نرم افزار مراجعه کنید.

خوب حالا فایل Polish ی رو که دانلود کردید با دستور
Java –jar "masire file.jar"
در خط فرمان اجرا کنید.
برنامه اجرا میشود.نصب این برنامه بسیار راحت است . فقط در یک صفحه مسیر نصب Netbean را از شما می پرسد که احتمالا آنرا نیز خودش پیدا کرده! پس از نصب ای برنامه netbeans را اجرا کنید.همانجایی که قبلا پروژه موبایل ایجاد می کردید یک گزینه به نام J2me Polish project یا یه همچین چیزی اضافه شده. که اونجا باید کدتون رو بنویسید و از کلاسهای جدید Polish استفاده کنید.برای اطلا عات بیشتر در همون مسیری که Polish نصب شده یک پوشه به نام DOC هست که تمامی کلاسهای این برنامه به همراه متدهای جدید و کلی اطلاعات بدردبخور و شگفت انگیز کد نویسی هست.منتها مشکلی که من دارم در نت بین کد رو می نویسم و هیچ خطایی در برنامه نیست اما موقع اجرا ، اجرا نمیشه و اون پایین می گه نمی تونه مسیر run رو پیدا کنه . این مشکل برای نمونه مثالهای خود پولیش هم وجو داره.البته هنوز خیلی چیزا مونده که نگفتم ولی بچه ها اگه پولیش رو به سرانجام برسونیم کاری کردیم کارستون.خیلی برنامه باحالیه و کارهایی می شه کرد باهاش که اگه بگم هوش از سرتون میره!!! تمام برنامه هایی که شرکت پارس آسان افزار یا شرکت موبایلیها تولید کردن با همین نرم افزاره...
البته من تمام برنامه ها رو در لینوکس امتحان کردم و مجبورم دوباره برای ویندوز دانلود کنم.بی صبرانه منتظر شنیدن یافته های شما هستم.تا بالاخره به قول معروف شاخشو بشکونیم....

سلام
من قبلا با ميدلت پاسكال كار كردم
ولي الان مي خوام با پوليش كار كنم اگه ميشه يكم دقيق تر توضيح بديد
اين خط فرمان كه مي گيد كجاست؟همون run?
من پوليش رو دارم ، قبل از نوشتن تو خط فرمان چه برنامه هايي بايد نصب باشه؟
اين برنامه هليي كه بالا confused نويشتيد از كجا بايد گير آورد؟
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
محتوى إعلاني




پستعنوان: رد: j2mepolish   

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
j2mepolish
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 3رفتن به صفحه : 1, 2, 3  الصفحة التالية

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: سوال و جواب-
پرش به: