الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوثبت نامليست اعضاگروههاي کاربرانورود

شاطر | 
 

 Listeners

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
gallardo



تعداد پستها : 12
Registration date : 2008-07-08

پستعنوان: Listeners   السبت يوليو 12, 2008 2:00 pm

--------------------------لطفا همیشه از فارسی استفاده کنید------------------------
سلام ،Listener توی j2me چطوری کار می کنه؟
یه چیز می خوام شبیه KeyListener توی j2ee
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: Listeners   الأحد يوليو 13, 2008 4:25 am

اگر منظورتون شیوی کار و نوشتن یک listener هست:
http://j2me.mrforum.net/forum-f3/topic-t115.htm#528
و اگر منظورتون استفاده از یک listener برای گوش کردن به کلیدهای فشار داده شده است باید از کلاس
Canvas مشتق کنید و توش تابع keyPressed رو override کنید حالا هر کلیدی که فشار داده می شه این تابع از کلاس شما نمایش داده می شه البته لازمه که شی این کلاس به عنوان current screen مشخص شده باشه.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
gallardo



تعداد پستها : 12
Registration date : 2008-07-08

پستعنوان: رد: Listeners   الأحد يوليو 13, 2008 1:39 pm

می شه بیشتر توضیح بدین؟
ممنون
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: Listeners   الأحد يوليو 13, 2008 2:53 pm

کدومشون رو ساخت یک listener یا خوندن کلیدهای فشار داده شده با تابع keyPressed ؟
لطفا سوالتون رو دقیق بگید و بگید می خوایین چی کار کنید تا بهتر بتونم راهنمایی تون بکنم.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
gallardo



تعداد پستها : 12
Registration date : 2008-07-08

پستعنوان: رد: Listeners   الثلاثاء يوليو 15, 2008 9:22 am

من یک برنامه ای با j2ee نوشتم ,که فینگلیشو به فارسی تبدیل می کنه,آلان می خوام به j2me تبدیل کنم.می خوام بدونم از keyListener توی j2me چطور استفاده می کنن.تا هر وقت کلیدی زده شد,بتونم اون کلیدو بخونم.
اگه می شه یک نمونه بهم بدین.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: Listeners   الثلاثاء يوليو 15, 2008 12:32 pm

gallardo نوشته است:
من یک برنامه ای با j2ee نوشتم ,که فینگلیشو به فارسی تبدیل می کنه,آلان می خوام به j2me تبدیل کنم.می خوام بدونم از keyListener توی j2me چطور استفاده می کنن.تا هر وقت کلیدی زده شد,بتونم اون کلیدو بخونم.
اگه می شه یک نمونه بهم بدین.

شما که این برنامه رو داری چرا فینگلیش تایپ می کنی؟ Razz
با توجه به نیازت من فکر می کنم شما اول یک TextBox رو تو صفحه می یاری و یارو هرچی می خواد تایپ می کنه بعد وقتی تایید رو زد متن رو براش تبدیل می کنی، چون از کارت خوشم اومد و دوست دارم کمکی کرده باشم این سورس رو براتون زدم دقت کن وقتی کلید convert رو می زنه در خط 51 شما یک String داری به اسم convertMe که باید از اونجا به بعد مراحل تبدیل رو انجام بدی اگر می خوای تبدیل runtime انجام بشه یعنی طرف هر کلیدی زد بلافاصله متن فارسی رو هم همزمان ببینه نیاز به کار بیشتری داره بهم پیغام بده.
لینک برنامه:
rapidshare.com MIDlet.java
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
gallardo



تعداد پستها : 12
Registration date : 2008-07-08

پستعنوان: رد: Listeners   الثلاثاء يوليو 15, 2008 2:08 pm

من می خوام برنامم runtime باشه,این مشکله اصلیه منه.
ممنون از اینکه کمکم می کنید.
من زیاد توی j2me حرفه ای نیستم,ولی بلدم کار کنم.
من j2ee کارام.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: Listeners   الثلاثاء يوليو 15, 2008 2:51 pm

gallardo نوشته است:
من می خوام برنامم runtime باشه,این مشکله اصلیه منه.
ممنون از اینکه کمکم می کنید.
من زیاد توی j2me حرفه ای نیستم,ولی بلدم کار کنم.
من j2ee کارام.
ببین چندتا انتخاب ممکن بکنی اول اینکه Component های hight level استفاده کنی.مثل فرم و لیست و ...
که اینجوری کارت نسبتا آسونه ولی خوب ممکن تغییرات انقدر سریع تو متن فارسی اعمال نشه مثالا هر 2 ثانیه یک بار یا کمتر حتی.
دوم نوشتن low level کل برنامه هست که می تونی خیلی خوشگل از آب درش بیاری ولی باید چاپ کردن متن چند سطری و قاب textBox و scroll و تغییر حرف آخر وقتی کلید رو تکرار می کنه رو خودت پیاده سازی کنی که کثیف کاری زیاد داره و زمان 4-5 برابر قبلی رو نیاز داره، شایدم بیشتر

در مورد hight level ها تقریبا همین هست که گفتم با این تفاوت که توی یک فرم دو تا TextField می ذاری و توی یک thread دیگه هر 2 ثانیه یک بار یا کمتر مقدار TextField اولی رو می خونی تبدیل می کنی و تو TextField پایینی قرار می دی.

ولی اگر بخوای low level کار کنی باید از کلاس Canvas مشتق کنی اول باید تو تابع paint اون متن ها رو بکشی و تابع keyPressed اون رو override کنی و keycode فشار داده شده رو ببینی و بر اساس اون متن رو تغییر بدی و تنها زمانی این تابع صدا زده می شه که مثل کامپوننت های hight level قبلا اون رو Display.setCurrent(Displayable) کرده باشی.
این کد رو برات نوشتم که کلیدی که فشار داده می شه رو چاپ می کنه و نقطه ی شروع کاره
pale
لینک برنامه:
rapidshare.com src.rar
موفق باشی
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
gallardo



تعداد پستها : 12
Registration date : 2008-07-08

پستعنوان: رد: Listeners   الأربعاء يوليو 16, 2008 1:32 am

دستتون درد نكن,مثالتون خوب بود,ولي من يك صفحه ميخوام كه توش مثالا يكtextfield باشه با يك stringitem .
اونوقت,carectere بالا رو همزمان به پايين انتقال بده.
ممنون از اینکه کمکم می کنید
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: Listeners   الأربعاء يوليو 16, 2008 3:30 am

خوب اگر بخوای در high level این کار رو بکنی کار سختی نیست. ولی تو canvas خودت باید textField و StringItem رو بسازی و لایبرری خاصی وجود نداره متاسفانه. پست آخر j2me.blogfa.com رو که گذاشتم خوندی؟ این لایبرری های high level موجود هستند که همگی opensource و با گرافیک بالا هستند اگر می خوای زود به نتیجه بررسی از اینها هم می تونی استفاده کنی. اول راجب اینکه چه جوری و با چه لایبرری و هزینه ای می خوای کارت رو انجام بدی تصمیم بگیر بعد بگو اگر تونستم کمکت می کنم.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
gallardo



تعداد پستها : 12
Registration date : 2008-07-08

پستعنوان: رد: Listeners   الأحد يوليو 20, 2008 9:59 am

سلام
ميشه خودتون يك صفحه برام طراحي كنيد,كه قسمت بالاش يك textfield باشه و پايينش يك صفحه ديگه كه هرچي بالا نوشته ميشه بلافاصله پايينم نوشته شه(کارکتر به کارکتر)
ممنون
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: Listeners   الإثنين يوليو 21, 2008 12:00 am

gallardo نوشته است:
سلام
ميشه خودتون يك صفحه برام طراحي كنيد,كه قسمت بالاش يك textfield باشه و پايينش يك صفحه ديگه كه هرچي بالا نوشته ميشه بلافاصله پايينم نوشته شه(کارکتر به کارکتر)
ممنون

بیا این برنامه این کار رو کار می کنه، خودت command ها و کارهای دیگه شو انجام بده.امیدوارم برنامه ات زودتر کامل بشه و اینجا برای ما هم بذاری و اگر سورس باز باشه من براش یک منو کاملا گرافیکی و خوشگل با امکانات فوق العاده طراحی می کنم.

rapidshare.com TextConvertor.rar
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
gallardo



تعداد پستها : 12
Registration date : 2008-07-08

پستعنوان: رد: Listeners   الإثنين يوليو 21, 2008 11:12 am

خیلی ممنون
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
gallardo



تعداد پستها : 12
Registration date : 2008-07-08

پستعنوان: رد: Listeners   الثلاثاء يوليو 22, 2008 11:11 am

سلام,من ميخوام بيشتر درمورد j2me بدونم.
ميشه يك مرجع خوب به من معرفي كنيد.
مي خوام درباره گرافيكش بيشتر بدونم.
البته من قبلا يكي از پروژه هاي درسمو باj2me نوشتم و به استاد تحويل دادم.

tongue
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: Listeners   الثلاثاء يوليو 22, 2008 11:42 am

gallardo نوشته است:
سلام,من ميخوام بيشتر درمورد j2me بدونم.
ميشه يك مرجع خوب به من معرفي كنيد.
مي خوام درباره گرافيكش بيشتر بدونم.
البته من قبلا يكي از پروژه هاي درسمو باj2me نوشتم و به استاد تحويل دادم.

tongue
اگر مرجع فارسی می خوایین درباره ی گرافیک با Canvas در j2me.blogfa.com اسلایدهای آموزشی رو براتون گذاشتم حتما مثال هاشو ببینید کاربردی هستند.ولی خوب مباحثی هم شفاهی گفتم و چیزهایی جا افتاده رو بپرسید.
J2ME Complete Reference رو هم از این مجموعه دانلود کن چیز خوبی هست.(چیزهای خوبی تو لیست هست.)
http://www.flazx.com/category75.php

و document های nokia که من خودم اون ها رو ترجیح می دم
http://www.forum.nokia.com/main/resources/technologies/java/documentation/Java_ME_developers_library.htm

و فراموش نکنید که ما اینجا جوابگوی سوالاتتون هستیم.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
gallardo



تعداد پستها : 12
Registration date : 2008-07-08

پستعنوان: رد: Listeners   الأربعاء يوليو 23, 2008 2:05 am

چرا از visualmidlt کمتر استفاده می شه؟
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: Listeners   الأربعاء يوليو 23, 2008 11:51 am

gallardo نوشته است:
چرا از visualmidlt کمتر استفاده می شه؟

اول اینکه تو neatbeans این روش رو استفاده می کنن. ولی لاقل به نظر من این خیلی کارآمد نیست و اولین دلیلش اینه که محدود به استفاده از چندتا component هستی و Item مثل کامپیوتر جای ثابتی ندارند و شما با یک دستور append اونا رو تو فرم یا لیست قرار می دید. حالا به نظر شما درگ دراپ آسون تر و کار آمدتر هست؟
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
gallardo



تعداد پستها : 12
Registration date : 2008-07-08

پستعنوان: رد: Listeners   الأربعاء يوليو 23, 2008 1:13 pm

من ازnetbean استفاده می کنم
شما از چی استفاده می کنید؟
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: Listeners   الخميس يوليو 24, 2008 9:15 am

gallardo نوشته است:
من ازnetbean استفاده می کنم
شما از چی استفاده می کنید؟
سلام، لطفا برای سوالاتتون تاپیک های جداگانه با اسامی مناسب انتخاب کنید تا علاوه بر شما دیگران هم ازشون استفاده کنند.
من از eclipse استفاده می کنم. به چند علت و اولینش اینه که پلاگین های زیادی روش وجود داره از نوشتن Compiler Generator تا Css و C++ و C و تقریبا هرچی بخوایین. و دلیل دوم هم اینه دست رسی به همه چیز کاملا سطح پایین و مستقیم هست وقتی یه چیزی مثل mobility pack در netbeans همه ی کارها رو با چندتا درگ دراپ انجام می دی خیلی خوشحالی و برای مبتدی ها خیلی هم خوش می گذره ولی وقتی می خوای همه ی کارها اونجوری که می خوای انجام بشه اصلا نیازی به این امکانات نداری و فقط دست و پا گیر و سردرگم کننده هستند. در کل سادگی دلیل اصلی هست.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
gallardo



تعداد پستها : 12
Registration date : 2008-07-08

پستعنوان: رد: Listeners   السبت يوليو 26, 2008 12:18 am

سلام,من اينو به صورت آزمايشي نوشتم,چرا فقط عددها رو چاپ مي كنه.؟
چطور مي تونم هربار يكcarecter ببرم جلو و صفحه قبلي پاك كنم؟
ممنون.
rapidshare.com test1.rar.html
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: Listeners   السبت يوليو 26, 2008 11:15 am

gallardo نوشته است:
سلام,من اينو به صورت آزمايشي نوشتم,چرا فقط عددها رو چاپ مي كنه.؟
چطور مي تونم هربار يكcarecter ببرم جلو و صفحه قبلي پاك كنم؟
ممنون.
rapidshare.com test1.rar.html

من سورستون رو دیدم ولی اینی که دادی هنوز کار نمی کنه. یعنی اصلا چیزی نمی نویسه!
ولی برای پاک کردن صفحه ی قبلی تو تابع paint یک مربع به اندازه ی کل صفحه بکش البته قبلش رنگ قلم رو باید با setColor تغییر بدی.مثل این:
g.setColor(0xffffff);
g.fillRect(0, 0, this.getWidht(), this.getHeight());
g.setColor(0);
.
.
.

این که چرا فقط اعداد رو نمایش می ده خوب keyCode یه عدد هست که فقط شماره ی کلید فشار داده شده هست خوب شما هم همون رو چاپ کردید!
ولی اگر می خوای با فشار دادن پشت سر هم کلید حروف عوض شه باید یک تایمر بذاری که اگر فاصله زمانی فشار دادن کلیدها کمتر از یک حدی بود کارکتر رو عوض کنه و بر اساس keyCode همون کارکترهایی که روش نوشته شده رو بنویسه.
وقتی گفتم همه چیز low level هست منظورم همین ها بود دیگه!

تو بازی AAChess من این کار رو کردم یه بار بازی رو download کن بعد تو قسمت اسم بازی از این خاصیت استفاده کردم بعد تو سورسش بگرد جاشو پیدا کن.
http://j2me.mrforum.net/forum-f1/topic-t89.htm
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
gallardo



تعداد پستها : 12
Registration date : 2008-07-08

پستعنوان: رد: Listeners   الجمعة أغسطس 15, 2008 1:01 pm

سلام
من این بازی رو دست گرمی نوشتم.
ولی 3تا مشکل داره:
1)وقتی نصب میشه ,همه classهاش نصب میشه.
2)توپ و راکت,می افتن زیر background.
3)روی بعضی از گوشی ها,نصفه صفحش تو کادر نیست.
میشه بررسیش کنید
tanx
rapidshare.com B_R.rar
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: Listeners   السبت أغسطس 16, 2008 4:25 am

سلام،
1-ببین شما وقتی می خوای یک کلاس new کنی اگر از نوع MIDlet باشه netbeans خود بخود اونو تو لیست کلاس های برنامه اضافه می کنه بگرد دنبال new Class غیر از MIDlet تو eclipse که یک گزینه برای MIDlet و یکی هم برای کلاس های دیگه گذاشته.

2-خوب چرا sprite رو LayerManager.appen نکردی؟ خوب اصلا چاپ نمی شه.

3-این باگی هست که بعضی گوشی های نوکیا دارن من برای رفعش تو برای grapics.setClip(0,0,width,height) دادم که height رو 50 پیکسل بیشتر از مقداری که برمی گردونه گرفتم.

لطفاااااااااااااااا دست از سر این تاپیک بردار برای مطالب جدید تاپیک جدید باز کن.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
محتوى إعلاني




پستعنوان: رد: Listeners   

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
Listeners
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: آموزشی :: سورس کدهای آماده و نوشته شده-
پرش به: