الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوثبت نامليست اعضاگروههاي کاربرانورود

شاطر | 
 

 نوشتن يک listener ساده

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
کمک



تعداد پستها : 36
Registration date : 2008-06-08

پستعنوان: نوشتن يک listener ساده   السبت يونيو 21, 2008 7:47 am

دوستان من یه منوی گرافیکی نوشتم و در KeyPressed کلیدها رو handel میکنم وقتی کلید Fire زده میشه میخوام برگردم به midlet و در آنجا این کلید رو تشخیص بدم (یه چیزی مثل commandAction که کلید های command رو تشخیص میده) چطور میشه همچین کاری کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: نوشتن يک listener ساده   السبت يونيو 21, 2008 2:35 pm

خوب ببین وقتی یه کلید زده می شه تابع keyPress تو کلاس canvas شما صدا می شه تا اینجاشو که انجام دادی. حالا یک تابع تو midlet خودت بساز به اسم commandAction و حالا کاری که باید بکنی اینه که تو تابع keypress مال canvas بنویسی midlet.commandAction(some argument..) و پوینترmidlet هم باید تو کلاس canvas داشته باشی می تونی وقتی canvas رو new می کنی midlet رو بهش پاس بدی.

یه کار قشنگ تر هم اینه که یه interface بسازی به اسم CommandListener و توش تابع commandAction رو قرار بدی و midlet رو implements CommandListener کنی و دوباره همون کارهایی که گفتم رو در ادامش انجام بدی . جایش مفهوم نبود دوباره بپرس.
موفق باشی
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   السبت يونيو 21, 2008 11:16 pm

haamoon نوشته است:
خوب ببین وقتی یه کلید زده می شه تابع keyPress تو کلاس canvas شما صدا می شه تا اینجاشو که انجام دادی. حالا یک تابع تو midlet خودت بساز به اسم commandAction و حالا کاری که باید بکنی اینه که تو تابع keypress مال canvas بنویسی midlet.commandAction(some argument..) و پوینترmidlet هم باید تو کلاس canvas داشته باشی می تونی وقتی canvas رو new می کنی midlet رو بهش پاس بدی.

یه کار قشنگ تر هم اینه که یه interface بسازی به اسم CommandListener و توش تابع commandAction رو قرار بدی و midlet رو implements CommandListener کنی و دوباره همون کارهایی که گفتم رو در ادامش انجام بدی . جایش مفهوم نبود دوباره بپرس.
موفق باشی
من دقیقا متوجه نشدم منظورت چی هست و چطوری. یه کمبیشتر توضیح بده امیر جان scratch

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
کمک



تعداد پستها : 36
Registration date : 2008-06-08

پستعنوان: رد: نوشتن يک listener ساده   الأحد يونيو 22, 2008 3:21 am

منم متوجه نشدم میشه بیشترتوضیح بدی دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: نوشتن يک listener ساده   الأحد يونيو 22, 2008 4:09 am

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
کمک



تعداد پستها : 36
Registration date : 2008-06-08

پستعنوان: رد: نوشتن يک listener ساده   الأحد يونيو 22, 2008 6:00 am

زنده باد دستت درد نکنه واقعاممنونم خیلی قشنگ بود لذت بردم کارت درسته دوست عزیز
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
roya



تعداد پستها : 1
Registration date : 2009-04-10

پستعنوان: رد: نوشتن يک listener ساده   الأربعاء أبريل 29, 2009 8:45 am

سلام
من يه مشكل با اين Command listener دارم
وقتي كه دنباله ي Midlet مينويسمش كنارش Error مياد كه اين كلاس Abstract نيست , نميشه Override كرد!

بعد كه تابع commandAction رو مينويسم اون ايراد رو ديگه نميزنه
ولي يك برنامه ي ارسال و دريافت اس ام اس تو همين سايت هست كه وقتي كدهاشو عينا كپي ميكنم توي يه پروژه ي جديد اين ايراد رو ميگيره و رفع ميشه ولي موقع اجرا روي اولين دستور كه توي StartApp() نوشته شده و مربوط به همين CommandListener هست گير مي كنه و اصلا برنامه اجرا نميشه

ميشه لطفا يك نفر كمكم كنه؟
چون عجله دارم Crying or Very sad
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
 
نوشتن يک listener ساده
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: سوال و جواب-
پرش به: