الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوثبت نامليست اعضاگروههاي کاربرانورود

شاطر | 
 

 مشکل در فونت در Polish

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
ali



تعداد پستها : 9
Registration date : 2008-06-03

پستعنوان: مشکل در فونت در Polish   الجمعة يونيو 06, 2008 7:03 am

كد:

private BitMapFont bt;
private BitMapFontViewer btv;
private Graphics g;
.
.
.
          this.bt = BitMapFont.getInstance("/font.bmf");
          this.btv=this.bt.getViewer("a");
          this.btv.layout(1, 1, 1, Graphics.TOP);
          g.drawString("a", 1, 1, Graphics.TOP|Graphics.LEFT);
          print(1, 1, g);
.
.
    public void print(int x,int y,Graphics graphics)
{
        btv.paint(x, y, graphics);
   
}
وقتی اجرا میشه متن زیر را میاره
java.lang.NullPointerException
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
haamoon



تعداد پستها : 308
Registration date : 2008-02-07

پستعنوان: رد: مشکل در فونت در Polish   الأحد يونيو 08, 2008 11:46 pm

ببینم فایل font.bmf رو در فولدر res پروژه تون قرار دادین؟ اگر دادین بگید که دقیقا در کدوم خط nullPointerException اتفاق افتاده.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
ali



تعداد پستها : 9
Registration date : 2008-06-03

پستعنوان: رد: مشکل در فونت در Polish   الإثنين يونيو 09, 2008 2:43 am

this.btv.layout(1, 1, 1, Graphics.TOP);
در این خط
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
ali



تعداد پستها : 9
Registration date : 2008-06-03

پستعنوان: ?   الأربعاء يونيو 11, 2008 2:29 am

مشکل حل شد اما یه مشکل دیگه.
وقتی این قسمت اجرا میشه سریع از روی صفحه به پشت form میره اشکال چیه
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Admin
Admin
avatar

تعداد پستها : 455
Location : Linux
Registration date : 2007-08-28

پستعنوان: پاسخ   الأحد يونيو 15, 2008 5:04 am

1- مشکلتون چطوری حل شد؟
2- یعنی چی از صفحه به پشت form می ره؟ مگر روی form با bitmapfont کار می کنید؟

_________________
شیرین سخنی که از لبش جان می ریخت--کفرش ز سر زلف پریشان می ریخت
گر شیخ به کفر زلف او پی بردی -- خاک سیهی بر سر ایمان می ریخت
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://j2me.blogfa.com
Ehsanjs



تعداد پستها : 10
Registration date : 2008-12-27

پستعنوان: رد: مشکل در فونت در Polish   السبت ديسمبر 27, 2008 8:51 am

سلام
می شه با پولیش یک شیء List ساخت و در آیتم های آون فارسی نوشت؟
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
 
مشکل در فونت در Polish
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: سوال و جواب-
پرش به: